1. Elca este o companie din Italia si isi desfasoara activitatea in fabricarea si productia industriala de  comenzi radio/telecomenzi, inca din anul 1991. Beneficiind de personal calificat, in domeniul instalatiilor de ridicat, acestea au conceput produse de inalta calitate, ce sunt foarte fiabile si respecta standardele europene.
Activitatea continua de cerecetare si inovatii au permis firmei ELCA Radio sa fie printre liderii in domeniu, datorita unei game largi de produse de inalta performanta.
Sectorele in care se utilizeaza radiocomenzile/ telecomenzile  sunt multiple: macarale portal, poduri rulante, automatizari industriale, macarale turn, trolii, vinciuri, trolii, valve industriale, autobetoniere, pompe de beton, etc…
Activitatea companiei ELCA se bazeaza, intotdeauna, pe satifacerea maxima a clientilor sai, atat in ceea
ce priveste dezvoltarea produselor, in curs de executie, cat si in oferirea de asistenta post-vanzare

Fiind singurii distribuitori ELCA, din Romania, va oferim urmatoarele tipuri de radio comenzi:
-radiocomanda/ telecomanda GENIO PUNTO
-radiocomanda/ telecomanda GENIO SILUX
-radiocomanda/  telecomanda GENIO PUNTO
-radiocomanda/ telecomanda GENIO SFERA
-radiocomanda/ telecomanda GENIO M
-radiocomanda/ telecomanda MITO MINI
-radiocomanda/ telecomanda MITO ALPI

Mai jos puteti vizualiza catalogul cuprinzand produsele Elca. (click aici)

2. Echipamentet de ridicat OMIS

OMIS este o companie ce isi desfasoara activitatea, inca din anul 1967, in sectorul echipamentelor de ridicat si, se numara printe liderii Europeni, in fabricarea de poduri rulante, macarale pivotante, electropalane si macarale portal.
Deasemenea, va ofera o gama larga de componente, pentru toate echipamentele pe care le comercializeaza (pentru poduri rulante, electropalane, macarale pivotante si macara portal), componente ce sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate.

Mai jos puteti vizualiza cataloagele cuprinzand produse OMIS. (click aici)